Over ons

Zuidbroek Verhuur BV denkt met u mee! Wij ontzorgen u waar u dat maar wenst. Onze kennis en ruime ervaring zorgen er voor dat op geen enkele vraag nee hoeft worden verkocht.

Transparantie is een van onze kernwaarden, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ons materieelbeheer systeem geeft u een volledig inzicht in het gehuurde materieel. U kunt op elk gewenst moment keuringscertificaten en handleidingen uploaden. Daarnaast kunt u het materieel op uw bouwplaats,op zowel object- als financieel niveau volgen. Door deze inzichtelijke manier van (samen)werken, voelt Zuidbroek Verhuur BV aan als een eigen materieeldienst.

 

Onze sterke punten:

  • Wij hebben één aanspreekpunt die alles voor u regelt en oplost. 
  • Wij hebben ervaring met het begeleiden/implementeren van verzekeringseisen op de bouw. Wij zorgen dat ons materieel voldoet aan de eisen zoals uw verzekering dat stelt. Op beveiligingsgebied hebben wij onze vaste partners. 
  • Wij hebben kennis en ervaring met duurzaam bouwen. Wenst u duurzaam te bouwen, dan kan uw bouwplaats duurzaam worden ingericht. Denk hierbij aan zonnepanelen, energiezuinige bouwketen en LED-verlichting.
  • Wij zijn sociaal betrokken: we zijn een erkend leerbedrijf en bieden graag mogelijkheden aan de nieuwe generatie met gezonde en veilige werkplekken.

 

Oprichting

In 2012 zijn Heiko en Karlijn Koop gestart met Zuidbroek Verhuur BV.

Voor beiden geldt "Veiligheid Boven Alles". Er wordt veel tijd en energie gestoken in cursussen en trainingen over veiligheid om een zo veilig mogelijke werksfeer en werkplek te creëren.

Heiko houdt zich bezig met de dagelijkse technische leiding en met de nieuwste ontwikkelingen in de bouw. Karlijn werkt de projecten uit en zorgt voor heldere processen op de werkvloer.

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.

Download de voorwaarden

 

Download de privacy verklaring